Content
Sektori industrije u kojima smo prisutni
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------

O nama
---------------------------------------------------------------------------------------------

Više o kompaniji Astra ITB. Više o kompaniji Astra ITB.

 

Kompanija ASTRA ITB doo, sa sedištem u ulici Milutina Milankovića 25b / 60, na Novom Beogradu, od 1992. godine uspešno posluje kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Naš okvir poslovanja je prvenstveno spoljna i unutrašnja trgovina u oblastima drvne, hemijske, i energetike, a od pre par godina uključili smo se i u oblast preraÄ‘ivačke industrije, kroz proizvodnju vina i podizanje proizvodnih i matičnih zasada vinove loze. O ovoj oblasti više informacija možete videti preko naše druge web prezentacije www.pusula.rs .

Naša kompanija blisko posluje sa ukrajinskim firmama u okviru navedenih oblasti, a posebno sa kompanijama Color Sim i SP Fresh sa kojima imamo i ekskluzivne ugovore.

U okviru kompanije SP Fresh obavlja se proizvodnja hrastovog parketa, hrastovih elementa za nameštaj, troslojnih laminata itd., a sve po nalogu i instrukcijama naše kompanije. Direktno iz proizvodnje, već skoro dve decenije, isporučujemo hrastov parket i hrastove elemente za nameštaj na tržište Evrope, posebno oblast Skandinavije, i to Švedsku i Finsku, gde sa kupcima saraÄ‘ujemo po principu ugovorenih količina na godišnjem nivou. OdreÄ‘ene količine hrastovog parketa isporučujemo i na domaće tržište, na kome smo prisutni već dugi niz godina. Prodaja hrastovog parketa je organizovana u obliku veleprodaje i maloprodaje, dok se hrastovi elementi za nameštaj mogu ponuditi isključivo na bazi šleperskih isporuka.

Najveći obim poslovanja imamo sa kompanijom Color Sim u okviru koje se vrši proizvodnja boja za puteve – akrilna boja, hladna plastika i termo plastika, boja za automobile, industrijskih boja, a uskoro bi sa radom trebalo da počne i proizvodnja veziva-smola za industriju boja i lakova. Za sada smo domaćem tržištu prezentovali akrilnu boju za puteve i hladnu plastiku, koje su, za početak, aplicirane samo u cilju testiranja na par lokacija u Beogradu, Nišu, Somboru, Malom IÄ‘ošu i Požegi... Više informacija o proizvodima ove kompanije možete videti, kako na našoj tako i direktno na web prezentaciji kompanije Color Sim www.colorsim.com .

U oblasti energetike u mogućnosti smo da Vam ponudimo staklene, porcelanske i polimerne izolatore, ovjesnu opremu i pribor, kao i dalekovodne stubove, takoÄ‘e od naših ukrajinskih partnera.

Raznolikost oblasti u kojima delujemo, kao i oblici poslovanja, pokazuju spremnost da uvek istražimo svaku zanimljivu poslovnu priliku.

Svim zaposlenim u našem kolektivu će biti izuzetno zadovoljstvo da odgovore na sva Vaša eventualna pitanja, predloge i poslovne ponude. Nadamo se, da ste u ovom kratkom pregledu našeg poslovanja uspeli da pronaÄ‘ete razlog da nas kontaktirate.

Do našeg susreta, svako dobro!

Newsletter
---------------------------------------------------------------------------------------------

Prijavite se na našu mailing listu i budite redovno
obaveštavani o novostima u kompaniji Astra ITB